6 Eylül 2013 Cuma

Nasıl Yapılır? - Küçük Ağaçlar


  • Minecraft'daki normal ağaçların ne kadar can sıkıcı olduğunu biliyoruz. Bazen evinizin etrafına dekorasyon olarak ağaç dikmek istersiniz ama o varsayılan minecraft ağaçları o kadar da güzel durmazlar. Ama bu yazıyı okuduktan sonra kendi haritanız için değişik, güzel, ilgi çekici ağaçlar yapmayı öğreneceksiniz.

AKASYA(AFRİKA)

  • Gerçek dünyada bu ağaçların görüntüsü gerçekten müthiş. Eğer sizde bakmak isterseniz buraya bir tık atmanız yeterli olacaktır. Herneyse konumuza dönelim. Ne yazık ki bu ağaç minecraft'da o kadar da güzel gözükmüyor ama minecraftın varsayılan ağaçlara karşılık bu türü kullanabilirsiniz.

BAOBAP AĞACI

  • Bu ağaç çeşidimizde gerçekten mükemmel. Özellikle düz gövdeleriyle gerçekten güzel gözüküyorlar. Sizde bakmak isterseniz buraya bir tık atmanız yeterli olacaktır.


HUŞ AĞACI

  • Bir huş ağacı büyük ve ince bir gövde yapısına sahip olabilir. Benim için ince gövdeli olan biraz can sıkıcı :) Kötü duruyor. Neyse hadi bakalım aşağıdaki resime bakında yapın bakalım huş ağacınızı.



KİRAZ AĞACI

  • Kiraz ağaçlarını pembe yün ile yaratabilirsiniz. Başka bir seçenek olarak da tabi ki doku paketi ile oynayarak yapabilirsiniz. Japon havasının gezindiği bir minecraft dünyasında bu kiraz ağaçları oldukça güzel duruyor benden söylemesi :)


YAZININ DEVAMI EKLENECEKTİR! ŞİMDİLİK BU KADAR.






0 yorum:

Yorum Gönder

Eğer hesabınız yoksa yorum yapmak için "Anonim" kullanıcıyı seçebilirsiniz.

PAYLAS

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More