6 Eylül 2013 Cuma

Nasıl Yapılır? - Mobilyalar


  • Mobilya oluşturmak oldukça kolaydır. Birkaç merdiven ve tabela ile basit bir şekilde koltuk tarzı mobilyalar oluşturabilirsiniz. Bu konu minecraft evine mobilya arayanlar için ilham alınması amacıyla yazılmıştır unutmayın. :)


SANDALYE

  • Sandalyeleri birkaç basamak, merdiven ve tabela ile oluşturabilirsiniz ve yapımıda oldukça basittir. Elinizdekileri nasıl kullandığınız sandalyenin görünüşünü etkileyecektir.


  • Yukarıda 3 farklı sandalye türü görüyorsunuz. Birince fotoğraftaki 3.aşamada bulunan şekli biraz daha uzatarak şezlong'a çevirebilirsiniz.

KANEPELER

  • Aşağıda gördüğünüz gibi 3 farklı kanepe var. Arka taraflarını değiştirerek farklılık oluşturabilirsiniz. Şahsen eğer duvara dayalı bir şekilde yapacaksanız arkasını kapatmanıza gerek yok. Ama arkası eğer boş kalacaksa resimde gördüğünüz gibi tabela ile arkasını kapatabilirsiniz.


YATAKLAR

Yatak odanızı güzelleştirmek için yatağınızın etrafına kitaplıklar ve resimler ekleyebilirsiniz. Hatta 4 direkli üstü kapalı şekilde dekorasyon çeşitleride yapabilirsiniz.



  • Bazı odalarda yataklar hiç güzel gözükmüyor.Bu yüzden çoğu insan güzel gözükmesi için yün blokları ile sahte bir yatak yapıyorlar.


PİYANO

  • Bu piyano tasarımını internette bulmuştum. Lüks evler için oldukça güzel bir dekorasyon. Ben bu dekorasyonu kullanmayı çok seviyorum. Tasarımı çok basit. 



















0 yorum:

Yorum Gönder

Eğer hesabınız yoksa yorum yapmak için "Anonim" kullanıcıyı seçebilirsiniz.

PAYLAS

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More